Tuoteryhmä

LUOJA (KIINA) TECH CO., LTD.


Merentakaisten myynti Dept.


Yhteystiedot: Ms.Yiko Lei


Puh: + 86-755-26710992


Faksi: + 86-755-26710105


Matkapuhelin: +8613798299145 (24 tuntia)


Sähköposti:Sales@China-Creator.com


Office Add.:6 / F, lohko C3, Nanshan iPark,No.1001 Xueyuan Road, Nanshan District, Shenzhen, Guangdong, Kiina 518072


Factory lisää.: 5/F 8 rakennus, Zhongyuntai Technology Park, Tangtou 1st Road, Tangtou yhteisön, Shiyan Street, Baoan District, Shenzhen, Kiina

Etusivu > Uutiset > Sisältö

RFID-lukija: Tupakka-alan teollisuuden liikevaihto käytön

Luoja (Kiina) Tech Co., Ltd | Updated: Feb 02, 2016
Tupakka-alan on oltava käsikäyttöinen, ja ajan haaskausta ihmisten ja virhealtista. Jos hallinta tupakkateollisuuden RFID-lukija-tekniikan avulla on entistä helpompaa.
Tupakan Logistiikkajärjestelmä on pisimmällä logistiikka 80 % logistiikassa pakkaus muovisista laatikoista on käytetty. Muovisista laatikoista on selvä: kevyt ja helppo kuljettaa, kokoontaitettava, helppo säilyttää tarjotin toimimaan lastaus ja korkea hyötysuhde suoja- ja varkaudenestojärjestelmät, anti savuke muuttunut; asennettu savu nopeammin, parannettu lajittelu nopeus; kierrätys ja pitkäikäinen, pitkäaikainen käyttö ja alhaisin kustannuksin. Logistiikka sisältää kustannustehokas vaihtoehto pahvilaatikoihin ja muovikalvo pakkaus, mutta ei ole reaaliaikainen seuranta konttien liikkeessä, on häkki on menetetty, palautus ongelmia, joihin ne johtaa pieni liikevaihto ja varastot. RFID merkintöjä häkit, laatikot logistiikan tunnistaminen, automaattinen tiedonkeruu perusyksikkönä. Erilaisia tietoja ja sovelluksia, Langallinen/langaton tiedonantojen smart, smart handheld eloisa terminaalin, avoin identiteetti kanava koneet, automaattinen merkintöjä kone kirjoitus- ja laitteiden tietojen keräämiseen ja ladata. Täydellisen luettelon hallinta, varastointi automaattisen korjauksen kontti luettelo parantaa työ tehokkuutta.
Käyttämällä RFID Tunnisteet kontti, tehokkaan valvonnan kierrätetyistä pakkauksista välttää tappio, tiedon jakaminen, vähentää työvoiman linkkejä, säästät aikaa: tilastot, data-analyysi, tarvitsee antaa johdolle tarjoamaan päätöksentekijöille luotettavaa tietoa.